First Waltz

Quidquid discis, tibi discis – "Vad än du lär dig, lär dig det för din egen skull"

Ljuva oktober

Denna magiska månad har precis inkommit, där början av slutet av har sin prägel. Det är nu livet verkligen visar att allt förändras. Färgglada löv täcker marken och kylan biter hårt inpå huden, och vantarna plockas fram liksom lång-rocken och tjockträjan.

Jag tar mig till jobbet per buss och med Kind of blue i lurarna försvinner jag i denna absoluta verklighet. Livet blir inte mer skälvklart än så här. Ännu en gång är det höst, ännu en gång lever jag mer än tillräckligt.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Emelie
skriven :

Vadå jobbig? Du är inte jobbig. Kära nån! Tror du jag slänger mig över mina vänner.. åh. Sånt är jag inte van vid Luke! Hade gärna kramats jättemycket med dig. Men du vet.. jag kramar inte min mamma, inte min pappa, inte mina syskon, ingen i släkten förutom mormor och morfar. Dom vågar jag krama. Jag har aldrig känt mig "invitad" till en kram.. mer än med dig. Och min vän ernie. Jag älskar att kramas, släng dig över mig när du vill! Jag kramas mer än gärna om det är välkomnat. Men det är det oftast inte.. tyvärr! Vi hörs snart igen. Puss