First Waltz

Quidquid discis, tibi discis – "Vad än du lär dig, lär dig det för din egen skull"

Ett stabilt fotfäste

Jag är påväg hem efter en relativt kort dag på jobbet och ser solen ligga lågt på himmelen, även om den förväntas lysa i yttligare tre timmar till innan den når horisonten. Jag har ocskå handlat kläder och uppdaterat min garderob inför hösten och vintern och jag fann den rock jag länge velat ha!

 

Har även tagit upp kontakten med en gammal vän jag inte hört på på två år, så för hoppningsvis ska vi komma att bli så nära vänner som vi en gång var, och har även börjat betala tillbaka ett lån som jag tog för ett år sen, så ekonomin har börjar stabilisera sig...

Känns som jag börjar återfå kontroll i livet, ett fotfäste och en uppbyggnad jag inte kunnat ha på väldigt länge. Känns otroligt skönt nu när man börjar tjäna egna pengar och verkligen tar tag i sitt liv.

Är väl bara ett bevis på att man börjar närma sig sitt tredje decenium, ett yttligare steg in i vuxenlivet...

 

hej hallå

här följer ett litet gästinlägg från en balkong på söder. vi dricker juice och vodka, lyssnar på jens lekman och har det mycket trevligt. snart bär det av till festivalen!! nyss hade lukas i mitt löshår. han såg ut som en tysk porrskådis.

/ en skåunetözSomething else

Det är nu livet är som bäst. I en okänd lägenhet, efter en lagom crazy natt med bekanta, och man njuter av morgonsolen med en cigg i ena handen och en vodka-drink i andra.

Det är då jag minns mina fina nätter jag har haft..